SÅÅÅååå skönt

to 28 feb 2013
 
SOL, gissa om jag gillar, det är ju bara så härligt när solen kommer över talltopparna, fort som bara den ut med en stol vid vedboden, in och fixa fika och seda ut och njuta av takdropp, fågelkvitter, en varm go sol som värmen en stel och öm kropp. Me like.
Igår så kom jag äntligen till skott och fick frö i jord, tomater och tagetes, ner med dom i akvariet och på med lampa. Snart så börjar det komma upp små söta gröna saker som sedan ska ut till senvåren. Härlgit att man äntligen kan se ett slut på vintern även om de nu säger att det ska komma mera snö, fy fasiken så trist men det är ju bara att bita i hop, har man något val??
Igår em efter jag fått frö i jord så gick jag och hundarna ut på myren och lekte, Tindra är ju omättlig med att leka med snö och att hoppa efter snöbollar, tur jag hade två par handskar med mej för man blir fort våt med all blötsnö.
Heidi tycker väl att det är sådär att jaga efter sånt, hon gillar mest att gå med nosen i spår och snosa,
De är härliga mina små rumpetroll.
Idag när jag satt vid vedboden och gottade mej så for de som skollade troll runt skogsmaskinen och vedmaskinen, bra med stora hjul man kan gömma sej bakom och sedan göra utfall mot den andra.
De gillar nog det härliga vädret lika mkt som jag gör.

Snart är det helg igen, det är spec utst för SSSK i Vilsta på lördag, många hundvänner som ska visa upp sina fina hundar och jag håller mina tummar för var och en av er.