Lite smått och gott..

Ny solig dag, en helt nu orörd dagt som man kan fylla med en massa trevliga saker.

Det trevliga började igårkväll då jag fick min gamla opel såld så det är skönt att slippa se den tungstyrda Bettan stå här ute och så har jag blivit med Skoda i stället, man vänjer sej fort vid servo men det är dock ingen AC i bilen fast den ändå är från 2000-talet. Man kan inte få allt här i världen ...

I kväll ska Gunilla och jag långt ut på norra sidan och ha utst träning för M Lund som kommit till ön, ska bli kul så nu ska söta Johanna dribblas och bli världsvan diva.

Jordgubbarna har äntligen börjat mogna efter mycket om och men, en kall och regnig period gjorde att de kom igång sent men nu kan man frossa i det goda ett tag, smultronen är också på G i mitt lilla smultronland men det blir nog inte så mycket som förra året då frosten tog mycket blom.
Nu när "gubbarna" börjar mogna så infinner sej även trastarna så i förrgår kväll kom bärnätet på men till min fasa så satt tre trastar fast i det igår, här har de flugit rakt ner i det gröna under några dagar och helt plötsligt ligger det ett nät där som de inte var berädda på så det var bara fram med en handske för att hålla dom i och en sax.
Sedan var de fri som fågeln  igen och jag hoppas de har lärt sej en läxa för det är så himla trist att kanske behöva avliva en liten fågel som för det mesta sjunger så vacker för en.

Tova växer och frodas och börjar nu komma upp på benen lite, vid 11 v har hon nu hunnit bli 25 cm så det kan nog i alla fall bli rätt höjd som vuxen sedan är det ju allt det andra som också ska på plats innan man kan ropa HEJ.

Tvättmaskinen går även idag så snart är det dags att hänga  ut det första, men det blir bara två maskiner sedan är korgen tom igen.
Den är som sopen.. nästan alltid fullproppad med lort.

Även idag avslutar jag mina rader med en liten bild på Tova 11 v.

Hoppas alla andra ute i avlånga landet har en fin dag och passa på att njut av allt det goda som finns runt er, i morgon kan det vara för sent.