NÄSTAN sugen på Glögg..

Vädret är som det är just nu, spelar roll om man dansar soldansen eller inte för någon där uppe verkar inte lyssna på det örat.

Tomaterna tog en himla tid på sej att börja mogna i år, dels en kall vår så de kom ut väldigt sent och det har väl blivit lite för lite sol på dom.
Men nu ett tag så har det varit lite att plocka in men inte i den mängden jag hade hoppats på men det blir väl en ny vår och sommar med nya förhoppningar om massor med röda och gula tomater att plocka solvarma rätt in i gapet.

Har letat fram mina urgmal fönsterlampor, köpt nya sladdar, kopplingar och allt och nu fått upp dom, nu stundar det mörka kvällar och  mysbelysningen ska tändas, värmeljus är framtaget också för att få den där rätta stämningen.
Nästan så man redan börjar bli lite sugen på GLÖGG !!!

Var i skogen för några dagar sedan och fick tag på lite gula fina kantareller  som jag förvällde, lade dom stycke vis på plåt och in i frysen, lätt att ta fram så det räcker till en macka lite då och då än att de ligger ihop frusna i en klump.
Kan vara gott att ha när regnet och stormen piskar runt knuten, att man har fått en go hundtidning och sedan bara sitta och mysa och njuta av det goda.

Har jag tur så kommer det ännu  upp lite mera svamp som jag kan stoppa i frysen.

Annars då??  Har spacklat lite på en vägg, gjort ren en golvlist... nu får allt stå och härda till nästa vecka så kanske det blir lite slipa och måla av på den väggen också.

Tänkte ta en dag nästa v och inhandla lite höstblommor att ha i kruka ute för nu är alla sommarblommor ett minne blott, ser mest ut som något ogräs som man glömt bort att slänga.

I morgon stundar lite bad och filning på hunden som ska visas på utst i helgen.

Ha en go och mysig helg gott folk

Kors i taket... solen börjar tränga igenom en grå himmel och hoppas att alla som ska över med färgan till ust får en angenäm överresa 

~ ~