Besök

I måndags så var Sandra här och hade valpen Frida med sej, vi hade lite utst träning här i trädgården och det var nyttigt för båda valparna att träna i hop med varandra, just att någon går framför eller bakom  när man helst vill leka med sin syster var jätte nyttigt.
Livet består inte bara av bus utan även av några minuters allvar mellan varven.
Det blev några kort på Frida också och här är ett av dom (Frida 3,5 mån)


~ ~ ~ ~ ~

Soliga stunder på dagen går och kommer och med jämna mellanrum så kommer det en skur, verkar som det är en sådan sommar i år, gräset växer hela tiden och med så mycket regn så lär i alla fall björkarna inte vara gula i aug, har man tur kan det bli en fin höst med löv som ännu sitter kvar på träden.

Många blommor har vi haft den här sommaren och många vackra färger i trädgården, så något gott har i alla fall allt regn fört med sej som man kan njuta av.

Daglilja



Luktärt


Fuchsia

En gammal blomma som är perenn och alltså står ute året runt i jorden, faktiskt väldigt skönt att denna växt är så tålig och klarar sej i alla väder.

~ ~ ~ ~ ~

Idag är det ryggkliniken som gäller igen så får vi se vad han kan hitta på idag, lite bättre har det ju i alla fall blivit sedan förra gången men än är det inte bra.

Ha en bra dag